Boeddha, het symbool voor de ontwikkelende mens..

 
 DHTML JavaScript Menu By Milonic ...berichten uit de sterren...
   

Planeet Aarde, het schoolplein van de ontwikkelende mens..

   
  Verwante
     pagina's
Vorige pagina
Introductie
Navigatietips
Archief

Engelengebed
naar aanleiding van het gijzelingsdrama in Beslan
 

Ingrijpende gebeurtenissen zijn momenteel aan de orde van de dag in de wereld om ons heen. Helaas gaat het meestal om uitingen van geweld waarbij onschuldige mensen sneuvelen. Op 3 september jl. is er een bloedig einde gekomen aan het gijzelingsdrama in de school in Beslan, Rusland, waarbij honderden slachtoffers gevallen zijn, merendeels kinderen. Een tragedie van formaat waar elk beetje hulp welkom is..

Helaas staat deze gebeurtenis niet op zichzelf. Al eerder zijn er gebeurtenissen geweest die door enorme hoeveelheid leed diepe indruk gemaakt hebben. Denk bijvoorbeeld aan de inmiddels talloze aanslagen met een religieuze achtergrond, het gijzelingsdrama in het theater van Moskou enkele jaren geleden, de vele slachtoffers bij de aardbeving in Italie en andere natuurrampen die thans plaatsvinden.

Soms ontvangen we een tekst uit de sferen naar aanleiding van een ingrijpende gebeurtenis. Dat gebeurde ook in het geval van het Russische gijzelingsdrama. We hebben de tekst hiernaast voor u afgebeeld. Probeer de strekking eens te doorgronden. Dat kan u helpen om beter te begrijpen waarom dit allemaal om ons heen gebeurt en waarom onze wereld zo onrustig en instabiel is geworden. Misschien kan meer begrip ons dan helpen om onze zienswijze en vooral onze handelswijze meer in overeenstemming te brengen met onze natuur. En het zou de wereld om ons heen geen kwaad doen als we onze omgeving daarmee ook een beetje zouden 'besmetten'.
                          Opgetekend: 7 september 2004..

De engel GabriŰl straalt zijn glans over de aarde, hij tilt de mensheid op tot een hoog niveau. De groene genezende kleur legt hij in ieders hart. In het zachte roze en zilver brengt hij een verbinding aan met de universele liefdeskleuren.

De scheidingslijn vervaagt. Velen zijn de laatste periode opgenomen door het grote licht. Talloze kinderen zijn terug naar huis. Het verdriet op de aarde heeft een dikke laag veroorzaakt. Vele ouders staan met lege handen. Het hoe en waarom over zoveel verdriet hangt om ieders lippen.

Een krachtexplosie van haat heeft zich voltrokken. De onschuldige slachtoffers werden totaal verrast. De engelen en alle helpers kijken met mededogen neer op de aardse gruwelen. De weg naar het allerhoogste is immers geplaveid, maar voor velen met pijn en dikke tranen. De mensheid kan deze explosie van haat niet meer keren. Vele gruwelen zullen zich nog voordoen, alles in de lijn der profetieŰn.

De keuze die de mensheid heeft verworven eist zijn tol. Vele engelen staan klaar om het grote leed te verzachten en stralen hun liefde uit naar allen die het goede wensen.


   
 
Recent toegevoegde teksten..
Categorie______ Tekst link
Aanmoediging 14.09.2004
Bewustwording 26.08.2004
  07.09.2004
Engelen/begeleiders 07.09.2004
Indiaanse wijsheid 13.09.2004
  14.09.2004
Tweelingzielen 26.08.2004
  14.09.2004
   

 

 


Suggesties, opmerkingen..?

We zien ze graag op het prikbord of via ons mailadres.

   
Quick
links 
 

Naar de vorige pagina..

 

Naar de hoofdindex..

 

Naar de zoekpagina..

 

Schrijf of lees in het gastenboek..

 

Zet www.skyletters.net bij uw favorieten..

 

Naar de startpagina..

 

Achtergrondmuziek inschakelen..

 

Achtergrondmuziek uitschakelen..

 
   

 

 

 

Naar de bovenzijde van de pagina..

top


Eerdere startpagina's kunt u nog bekijken via het archief.
 

++archief++      pagina gepubliceerd in oktober 2004      ++archief++

 
 
 

Copyright ę 2002-2024

www.skyletters.net
all rights reserved