Boeddha, het symbool voor de ontwikkelende mens..

 
 DHTML JavaScript Menu By Milonic ...berichten uit de sterren...
   

Planeet Aarde, het schoolplein van de ontwikkelende mens..

   
  Verwante
     pagina's
Vorige pagina
Introductie
Navigatietips
Archief


En daar zijn we onderhand wel aan toe..
Maar hebben we dat eigenlijk al verdiend..?

Kerstgedachten..
Een nieuwe kerst, een nieuwe tijd...
Wat zou het mooi zijn als dat echt zou uitkomen maar in werkelijkheid zal het eerder andersom zijn. Tenslotte zullen we ons eerst nog heel wat moeten inspannen om een 'nieuwe tijd' een kans van slagen te geven. Juist in de kersttijd houden we elkaar de meest verheven gedachten voor over vrede op aarde, verdraagzaamheid en saamhorigheid. En velen van ons staan nog even stil bij de betekenis van kerstmis, de geboorte van Jezus.
Nu is de geboorte van een kind natuurlijk een mooie gebeurtenis maar bij dit kind had dat nogal wat gevolgen, zoals we weten. Nu, tweeduizend jaren later, zijn we er nog steeds niet uit waar het nu om gaat in het leven. De strijd die ontstaan is in de tijd van Jezus ging uiteindelijk over macht en alle uitingsvormen daarvan. En het lijkt wel alsof dit alles weer op ons bordje ligt in deze tijd. De wijze waarop en de middelen zijn weliswaar anders, beter passend bij onze huidige tijd, maar het gaat weer om precies hetzelfde. En opnieuw speelt zich dit allemaal af op grote schaal waarbij hele volkeren betrokken zijn.
Komt daar nooit een einde aan...?
 
 
...Ja, daar komt ooit een einde aan!
Als we de teksten van onze bronnen in de sferen mogen geloven dan krijgen we in de komende jaren de kans om te leren hoe we onze 'kerstgedachten' in de praktijk kunnen brengen. Niet als een voorbijgaand modeverschijnsel maar als een levenswijze.
Klinkt mooi he? Is het ook, daar zal iedereen het mee eens zijn. Maar dat zullen we wel moeten leren, op de harde manier, want op de zachte manier lukt het al eeuwen niet erg best. Ook dat aspect is al in vele teksten opgedoken.
Grote veranderingen vragen om grote gebeurtenissen. Dat zit opgesloten in een mens. De overtuiging komt pas als de noodzaak duidelijk is geworden. Maar dan gaan we er ook voor de volle 100% voor! Ook dat zit in de mens opgesloten. En daar kunt u ook een beetje aan meehelpen, want vele handen maken licht(er) werk.
En als we dan op het eindpunt zijn aangekomen dan komt het sprookje toch nog uit: 'Een nieuwe tijd, een nieuwe Kerst'.
                            Dank voor uw hulp,
                            uw medemens.

Leestips: T1  T2  T3  T4  T5  T6  T7

Kerst 2004..
Vanuit de sferen hebben we ook enkele passende teksten ontvangen die nog het beste als een mooie kerstwens omschreven kan worden. Kijkt u zelf maar eens bij deze tekst of deze tekst!

 
Nieuwe 'skyletters'..

Hieronder treft u een overzichtje aan van de laatste teksten die via automatisch schrift bij ons zijn binnengekomen. Deze keer hebben we ook weer eens een tekst ontvangen met een muzikale achtergrond. Het is een tekst over de recent overleden Andre Hazes. In tegenstelling tot onze vorige 'muzikale skyletter' (Lennaert Nijgh), is deze tekst waarschijnlijk niet door Andre Hazes zelf opgetekend maar door iemand die al in de sferen was en erg met hem begaan is. Maar ook de andere teksten zijn zeer de moeite waard..
 
Recent toegevoegd...
Categorie______ Tekst-link
Aanmoediging 09.11.2004
Bewustwording 09.12.2004
  25.12.2004
Engelen/begeleiders 29.11.2004
Leven en dood 29.11.2004
Nieuwe tijd 29.11.2004
Tweelingzielen 09.11.2004
  29.11.2004
Waarschuwingen 18.11.2004
  24.11.2004

 

 


Suggesties, opmerkingen..?

We zien ze graag op het prikbord of via ons mailadres.


 
   
Quick
links 
 

Naar de vorige pagina..

 

Naar de hoofdindex..

 

Naar de zoekpagina..

 

Schrijf of lees in het gastenboek..

 

Zet www.skyletters.net bij uw favorieten..

 

Naar de startpagina..

 

Achtergrondmuziek inschakelen..

 

Achtergrondmuziek uitschakelen..

 
   

 

 

 

Naar de bovenzijde van de pagina..

top


Eerdere startpagina's kunt u nog bekijken via het archief.
 

++archief++      pagina gepubliceerd in december 2004      ++archief++

 
 
 

Copyright ę 2002-2024

www.skyletters.net
all rights reserved