Boeddha, het symbool voor de ontwikkelende mens..

 
 DHTML JavaScript Menu By Milonic ...berichten uit de sterren...
   

Planeet Aarde, het schoolplein van de ontwikkelende mens..

   
  Verwante
     pagina's
Vorige pagina
Introductie
Navigatietips
Archief

Wij wensen u allen een bijzonder goed 2005. Laten we er iets goeds van maken!
* * *


...and counting...

Inmiddels is het nieuwe jaar van start gegaan. En voor Skyletters.net betekent dat de eerste verjaardag van dit web in de huidige vorm en opzet.
Wij zijn best tevreden en de reacties die we van u in het afgelopen jaar mochten ontvangen zijn bijzonder plezierig en nuttig geweest. Daarvoor nogmaals onze dank. Vanzelfsprekend zullen we gewoon doorgaan met de publicatie van nieuwe teksten die via automatisch schrift ontstaan. Het ziet er naar uit dat deze bronnen nog lang niet uitgeschreven zijn en we willen ook al deze 'verre auteurs' dan ook hartelijk bedanken voor de vele ontroerende en leerzame teksten op allerlei gebied die wij hebben ontvangen! Ook in het nieuwe jaar zullen we proberen om er iets moois van te maken.
 

Gezamenlijke meditatie..
Recent kregen wij een tip binnen over een gezamenlijk meditatie initiatief via de website van spiritueel trefpunt. De bedoeling van deze meditaties is om een positieve en lichte sfeer op en om de aarde te creëren. Aanrader!
 

  Tip in de categorie 'goede voornemens'..
Betere tijden is iets waar zo ongeveer alle mensen naar uitkijken. En dat we daar allen een rol in spelen door onze houding en onze daden is inmiddels wel een vanzelfsprekendheid geworden. Maar meestal blijven die daden beperkt tot onze eigen directe, meestal kleine omgeving. Daarmee is uw positieve instelling niet minder waardevol, integendeel!! De 'nieuwe tijd' begint in u zelf, en dan in uw huiskamers, en dan verder naar buiten..
Heeft u wel eens gemerkt hoe ver uw stemgeluid in de buitenlucht kan reiken als de wind de goede kant op staat? Uw woorden worden dan als het ware 'gedragen' op de luchtgolven van de wind en het geluid dringt door op plaatsen die anders nooit bereikt zouden worden.
Maar ook zonder uw mond open te doen kunt u zich 'laten horen'. U heeft immers niet voor niets de mogelijkheid gekregen om 'in gedachten' te spreken. En daarbij zijn uw uitdrukkingsmogelijkheden nog véél groter: woorden, symbolen, beelden, gevoelens, energie, u kunt het allemaal versturen. In alle richtingen en naar iedereen. Wat zou het mooi zijn als we onze goede gedachten en voornemens ook eens wat vaker op deze manier zouden delen met allen die wel wat extra 'vitamientjes' kunnen gebruiken.
Over de bezorging van onze berichten hoeven we ons geen zorgen te maken. Daar wordt feilloos voor gezorgd door dat hele grote telecombedrijf waar de medewerkers gouden kroontjes dragen... 

Eenmalig: 'webstats'..
Het ligt niet in de bedoeling om een technische rubriek over dit web te gaan onderhouden maar om de veel gehoorde vraag: "zouden er veel mensen zijn die hier ook in geïnteresseerd zijn.." eens te beantwoorden geven we u hierbij een idee hoe het Skyletters web bezocht wordt aan het einde van het eerste jaar:
Het aantal bezoeken (visits) per maand is inmiddels opgelopen tot ca. 2000, waarvan het aantal unieke bezoekers ca. 1500 bedraagt. De overige 500 worden gevormd door bezoekers die meerdere malen per maand 'langskomen'..  Zo, nu weet u het.
 

   
 
Recent toegevoegd...
Categorie______ Tekst-link
Aanmoediging 05.01.2005
Bewustwording 25.12-2004
  05.01.2005
Leven en dood 26.12.2004
  30.12.2004
Lessen 30.12.2004
  05.01.2005
Persoonlijk 05.01.2005

 

 


Suggesties, opmerkingen..?

We zien ze graag op het prikbord of via ons mailadres.

   
Quick
links 
 

Naar de vorige pagina..

 

Naar de hoofdindex..

 

Naar de zoekpagina..

 

Schrijf of lees in het gastenboek..

 

Zet www.skyletters.net bij uw favorieten..

 

Naar de startpagina..

 

Achtergrondmuziek inschakelen..

 

Achtergrondmuziek uitschakelen..

 
   

 

 

 

Naar de bovenzijde van de pagina..

top


Eerdere startpagina's kunt u nog bekijken via het archief.
 

++archief++      pagina gepubliceerd in januari 2005      ++archief++

 
 
 

Copyright © 2002-2024

www.skyletters.net
all rights reserved