Boeddha, het symbool voor de ontwikkelende mens..

 
 DHTML JavaScript Menu By Milonic ...berichten uit de sterren...
   

Planeet Aarde, het schoolplein van de ontwikkelende mens..

   
  Verwante
     pagina's
Vorige pagina
Introductie
Navigatietips
Rondleiding
Archief

 


Symbolen: de taal van de geest..

Maar ook gene zijde spreekt vaak op deze manier tegen ons. Niet alleen in dromen, maar ook met 'woorden en daden'. En met een beetje gevoel en vertrouwen is deze taal uitstekend te verstaan..


Vaak gaat een voorgevoel vooraf aan gebeurtenissen. Hoe vaak zeg men niet: 'alsof ik al wist wat er ging gebeuren..' Dat gebeurt té vaak om nog onder de noemer 'toeval' te kunnen vallen. Blijkbaar zijn we onbewust veel beter verbonden met het leven en de mensen uit onze omgeving dan we denken. Het kan ook zijn dat we soms een handje geholpen worden door onze begeleiders uit de sferen. Zij kunnen ons dan op het juiste moment op de juiste gedachten brengen als dat belangrijk is.

Soms wordt onze aandacht ook wel eens op een andere, meer stoffelijke manier getrokken. Dan nemen we iets waar wat een vingerwijzing naar een belangrijke gebeurtenis of een situatie in onze directe omgeving
(b)lijkt te zijn zoals bv een rookmelder die regelmatig begint te piepen terwijl er al lange tijd geen batterijen in het apparaat zitten, een telefoon die rinkelt terwijl deze niet is aangesloten, spontaan omvallende voorwerpen, plotseling luid tikkende of krakende huisraad, er zijn voorbeelden genoeg. Maar het wordt soms nog veel duidelijker als je 's nachts wakker geschud wordt en er iets concreets tegen je gezegd wordt, een waarschuwing of een belangrijke boodschap, die betrekking heeft op wat er in de komende tijd staat te gebeuren. Ook de verhalen over 'onze engelbewaarder' horen thuis in dit rijtje. Uit eigen ervaring kan ik vertellen dat ik in het verleden tientallen keren letterlijk 'wakker geschud' ben terwijl ik in de nacht een vrachtauto bestuurde en op een saaie snelweg in slaap dreigde te sukkelen. Na een aantal keren kun je niet om de gedachte heen dat er werkelijk op je gepast wordt..
 
Bijzondere signalen worden soms waargenomen bij ingrijpende gebeurtenissen zoals het overgaan van iemand die heel dichtbij staat, bijvoorbeeld een ouder of geliefde. Kleine maar duidelijke symbolen komen dan wel eens naar voren die herkenbaar of kenmerkend zijn en daardoor een richting aangeven. Een opvallend aanwezige vlinder bijvoorbeeld, terwijl de later uitgekozen grafsteen 'butterfly' heet. Of het zien van een regenboog en tegelijkertijd beseffen dat de tijd van overgaan gekomen is voor de naaste. Vaak gaat het opmerken van zulke symbolen gepaard met een gevoel over de betekenis daarvan voor de dingen die komen gaan. Zo worden we vanuit de sferen geholpen met het begrijpen en inpassen van gebeurtenissen die belangrijk zijn in ons leven en voor onze naaste medemens. De kunst is om deze signalen niet te negeren en waarde te hechten aan het gevoel wat er bij ontstaat. Zoals zo vaak: meestal is de eerste gedachte goed..

leestips: tekst 1 - tekst 2

Actueel..
Nieuwe teksten worden doorlopend toegevoegd. In het onderstaande overzicht vindt u links naar de nieuwste aanvullingen.
Recent toegevoegd...
Categorie___

Tekstlink

Bewustwording 09.01.08

-

15.01.08
Diversen 26.12.07
Engelen & gidsen  10.12.07

-

06.02.08
Leven & dood 31.12.07

-

06.02.08
Nieuwe tijd 01.01.08
Overig 01.01.08
Persoonlijk 03.01.08

-

15.01.08

 

Suggesties..,
Opmerkingen..?
We zien ze graag via
,
het gastenboek,
of ons mailadres.

Dank voor uw reactie.

   
Quick
links 
 

Naar de vorige pagina..

 

Naar de hoofdindex..

 

Naar de zoekpagina..

 

Schrijf of lees in het gastenboek..

 

Zet www.skyletters.net bij uw favorieten..

 

Naar de startpagina..

 

Achtergrondmuziek inschakelen..

 

Achtergrondmuziek uitschakelen..

 
   

 

 

 

Naar de bovenzijde van de pagina..

top


Eerdere startpagina's kunt u nog bekijken via het archief.

 


++archief++      pagina gepubliceerd in feb 2008      ++archief++


 

 
 

Copyright © 2002-2024

www.skyletters.net
all rights reserved

  Laatste update:
  10 feb 2008