[_subs/_kop-nwjr.htm]
  .
  Verwante
     pagina's
Vorige pagina
Introductie
Navigatietips
Rondleiding
Archief

 

  

januari 2010   

Geachte bezoeker,
Een nieuw jaar heeft altijd iets 'spannends' in zich. Vele vragen, verwachtingen, voornemens, wensen en hoop spelen door een ieders hoofd zodra de klok van twaalf heeft geslagen. U kunt er van op aan dat het bij de redactie van Skyletters.net niet anders is want wij zijn dezelfde mensen als u, met vragen, onzekerheden, wensen, moeilijkheden en hobbels, in de familie en in de werkomgeving. Niets menselijks is ons vreemd. Maar in een groter verband staat 'verwachtingsvol' bovenaan ons lijstje. Want ondanks een almaar groeiende onrust op het wereldtoneel, in de samenleving en in de natuur, hebben wij er alle vertrouwen in dat dit slechts de oprit is van de snelweg naar een nieuwe tijd. Net als de feniks, opstaan uit de as. Oude 'waarheden' gaan plaats maken voor nieuwe inzichten, nieuwe waarden, nieuwe energie en motivatie. En U en wij maken dat allemaal van dichtbij mee, want dat gebeurt allemaal in onze tijd van leven. Niet altijd even gemakkelijk waarschijnlijk maar wát een voorrecht om een rol te spelen in zo'n belangrijke periode van de Aardse evolutie! Laten we er iets goeds van maken en in 2010 ons beste beentje voor zetten.
 
Natuurlijk gaan wij in dit nieuwe jaar met veel plezier en enthousiasme verder met de Skyletters website en we hopen dat u er uit kunt halen waar u iets aan heeft. Ook zullen we doorgaan met 'Skyletters in boekvorm'. Na de eerste uitgave met het thema 'Leven en Dood' wordt nu gewerkt aan een vervolg. Deze uitgave zal teksten, gedichten en korte verhalen bevatten met het thema 'Engelen, helpers uit de sferen'. We houden u op de hoogte.


De redactie wenst u allen een
voorspoedig nieuw jaar,
veel inspiratie,
wijsheid
en geluk!


 


Recent verschenen boeken
Troost-rijk
Dit is het tweede boek van Glenda de Graav. Het handelt over menselijke verbondenheid en waarden in het leven: "Vertél me wat je wilt. Laat alles los wat je weerhoudt om jezelf met mij te delen. Vertel me je angsten, verdriet, zorgen… Kom geef me je hand. Laat mij nog eens goed kijken naar de verhalen, die de lijnen op je gezicht vertellen over je leven. Laat me je kloppend hart voelen onder mijn handen, als een belofte van eeuwige liefde".
Lees verder...
 
Voetstappen Naar Het Licht
Teksten, gedichten en illustraties bij het thema 'Leven en Dood', benaderd vanuit meerdere perspectieven.Skyletters: Voetstappen naar het Licht Alle teksten zijn via automatisch schrift tot stand gekomen. Dat het sterven op aarde géén einde van het leven betekent is een regelmatig terugkerende boodschap. De warme menselijke en vaak ontroerende sfeer zet het onderwerp 'dood' in een heel ander daglicht en geeft er zeker een andere betekenis aan!  Lees verder... 
 
Een vooruitblik:
Actueel...
Nieuwe teksten worden doorlopend toegevoegd. In het onderstaande overzicht vindt u links naar de nieuwste aanvullingen.
Recent toegevoegd...
Categorie___

Tekstlink

Engelen & Gidsen   05.10.09
Leven & dood 07.11.09
De Nieuwe Tijd 07.11.09
Overig 15.09.09

-

24.09.09
- 30.11.09

 

Suggesties..,
Opmerkingen..?
We zien ze graag via
het gastenboek,
of ons mailadres.

Dank voor uw reactie.

   
Quick
links 
 

Naar de vorige pagina..

 

Naar de hoofdindex..

 

Naar de zoekpagina..

 

Schrijf of lees in het gastenboek..

 

Zet www.skyletters.net bij uw favorieten..

 

Naar de startpagina..

 

Achtergrondmuziek inschakelen..

 

Achtergrondmuziek uitschakelen..

 
   

 

 

 

Naar de bovenzijde van de pagina..

top


Eerdere startpagina's kunt u nog bekijken via het archief.

 


++archief++      pagina gepubliceerd in januari 2010      ++archief++


 

 
 

Copyright © 2002-2024

www.skyletters.net
all rights reserved

  Laatste update:
  13 jan 2010