Boeddha, het symbool voor de ontwikkelende mens..

 
 DHTML JavaScript Menu By Milonic ...berichten uit de sterren...
   

Planeet Aarde, het schoolplein van de ontwikkelende mens..

  .
  Verwante
     pagina's
Vorige pagina
Introductie
Navigatietips
Rondleiding
Archief

 

een andere verbinding tussen twee werelden
Schrijven, tekenen, schilderen, componeren, ontwerpen, allemaal creatieve uitingen die kunnen leiden tot ge´nspireerde resultaten. Bewust of onbewust, vele mensen werken ook als doorgeefluik voor 'hogere sferen'.

Het woord 'inspiratie' heeft meer betekenis dan we gewoonlijk beseffen. Als we iets gemaakt hebben met een verassend resultaat dan zeggen we achteraf vaak dat we op dat moment 'veel inspiratie' hebben gehad. Maar ook als het een keer niet zo goed lukt zeggen we vaak dat we even gÚÚn inspiratie hebben gehad. Je kunt je dan afvragen wat inspiratie eigenlijk is en hoe dat werkt.

Alles en iedereen om ons heen kan ons inspireren. Het zien van een mooie bloem, het horen van een opmerking die iemand maakt, het luisteren naar een ontroerend muziekstuk of het zien van een prachtig schilderij kunnen allemaal bronnen van inspiratie zijn. Want als er eenmaal een gevoelige snaar geraakt wordt kunnen we daardoor op nieuwe ideeŰn komen. Dat wat we gezien, gehoord of gevoeld hebben is dan de aanleiding om door te denken en nieuwe paden te ontdekken en bewandelen.

Maar niemand heeft gezegd dat we inspiratie alleen maar via onze lichamelijke zintuigen kunnen opdoen. Ons gevoel staat open voor een veel grotere realiteit dan de wereld om ons heen. En als er iets tegen ons gezegd wordt vanuit de geestelijke wereld dan hebben we dat weliswaar niet met onze oren gehoord maar we hebben het wel ontvangen. Daarvoor hoef je geen medium te zijn. Inspiratie kan dus ook via ons gevoel aangereikt worden en op die manier onbewust een bron zijn voor nieuwe ideeŰn en creatieve uitingen.
  De onderstaande tekst is opgetekend via automatisch schrift. Dat zou je een bijzondere vorm van ge´nspireerd schrijven kunnen noemen, waarbij er geen ruimte meer is voor eigen inbreng.


Als er inspiratie naar boven komt en de mens mag dit uiten, stop dit dan niet weg op een donkere plank maar toon uw krachten in het Licht.

Vele mensen voelen zich zo onzeker. Zien zichzelf en hun creativiteit als nietszeggend, terwijl ze zo begenadigd zijn om als mooi geheel te functioneren.

Alles wat men ontvangt, koester het in liefde.
De Grote Bron heeft het u geschonken om uw welzijn te bevorderen. Uit uw creatieve gave en wordt een kind van het grote geheel. Iedere tekening of schilderij die u voor de aarde maakt is als een stralende parel in een glanzende ketting.

Zet u neer mensenkind, toon uw doorzettingskracht. Het is aan u gegeven en u hoeft geen rekenschap af te leggen. Werk mee aan de grote aardse puzzel en help de stukjes in elkaar te leggen. Zo helpt u met uw mooiste kleuren mee om de weg voor te bereiden.

Uw gids vraagt om uw hand. Laat u door hem begeleiden. Loop mee op zijn weg, stralend mensenkind, en uw weg zal gemakkelijk worden.

Aartsengel MichaŰl
 
Vele ontdekkingen, uitvindingen en meesterwerken zijn ongetwijfeld op deze manier tot stand gekomen, alhoewel daar natuurlijk wel de juiste aanleg en vaardigheden bij vereist zijn. Maar ook als er geen tastbaar werk uit voort gaat komen kunnen we met deze inspiratie onze gedachten een nieuwe richting geven. Voor problemen en dilemma's in ons leven kunnen we bijvoorbeeld ineens een uitweg zien. En voor onze helpers uit de sferen blijft geen mogelijkheid onbenut om te helpen in ons vaak hectische aardse leven. Wat een geluk dat er zoiets als inspiratie bestaat. Onze evolutie drijft er op!  

Actueel...
Nieuwe teksten worden doorlopend toegevoegd. In het onderstaande overzicht vindt u links naar de nieuwste aanvullingen.
Recent toegevoegd...
Categorie___

Tekstlink

Engelen & Gidsen    22.01.10

-

28.01.10
Leven & dood 13.02.10

-

14.02.10
Overig 19.02.10

-

02.04.10

-

15.04.10

 

Suggesties..,
Opmerkingen..?
We zien ze graag via
het gastenboek,
of ons mailadres
Dank voor uw reactie.

   
Quick
links 
 

Naar de vorige pagina..

 

Naar de hoofdindex..

 

Naar de zoekpagina..

 

Schrijf of lees in het gastenboek..

 

Zet www.skyletters.net bij uw favorieten..

 

Naar de startpagina..

 

Achtergrondmuziek inschakelen..

 

Achtergrondmuziek uitschakelen..

 
   

 

 

 

Naar de bovenzijde van de pagina..

top


Eerdere startpagina's kunt u nog bekijken via het archief.

 


++archief++      pagina gepubliceerd in mei 2010      ++archief++


 

 
 

Copyright ę 2002-2024

www.skyletters.net
all rights reserved

  Laatste update:
  25 apr 2010