Boeddha, het symbool voor de ontwikkelende mens..

 
 DHTML JavaScript Menu By Milonic ...berichten uit de sterren...
   

Planeet Aarde, het schoolplein van de ontwikkelende mens..

  .
  Verwante
     pagina's
Vorige pagina
Introductie
Navigatietips
Rondleiding
Archief

 

e trein - een symbolische reis - deel 1                deel:  1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7
 

Dit is de titel van de boodschap die werd doorgegeven bij onze gedachten over het nieuwe jaar. Het is een duidelijke en indringende boodschap geworden. De symboliek is niet moeilijk en we kunnen ons allen gemakkelijk herkennen in het verhaal als een van de passagiers in de trein naar een nieuwe tijd. Lees mee over de periode die vˇˇr ons ligt en de levenslessen die onderweg gepresenteerd zullen worden...


Rond maart 2013 is in de woestijn een oude trein opgestart. Symbolisch gezien stond hij er al heel lang. Eeuwen en eeuwen stond hij te wachten. Het spoor was heel oud en erg stoffig. Vele engelen waren bezig met witte veertjes om de rails schoon te maken, om zo de doorgang te bespoedigen. De trein werd gevuld met kolen en de machinist stond klaar.
 
  Deze levenstrein ging pruttelend van start en nam vele mensen met zich mee, het pad was immers uitgestippeld. Mensen die wilden groeien, doorgaan met prachtige ideeŰn, met een trilling die duidelijk verhoogd was. Ook vervoerde de trein, die heel langzaam op gang kwam, mensen die deze wereld gaan verlaten. Hun tijd zit erop. Terug naar gene Zijde.
Een verdeling is gaande. De wijsheid kwam immers onder de mens, de materie verbleekt. Allen werden bewust gemaakt voor een nieuwe dimensie. Alles en iedereen waar 'te' voor staat wordt aangepakt.
Vele zaken, bedrijven en banken vielen en vallen nog steeds om. Vele mensen zijn radeloos en snappen het niet meer. Ouderen en kinderen, allen zijn onzeker. Het geld verbleekt, de aarde staat voor een proces van eerlijke verdeling. Allen elkaar helpen, gezamenlijk iets opbouwen zonder egoverrijking.
Totale overgave aan de kosmos.
 
En de trein tufte voort en stopte bij vele stations...
 
 
Veel mensen die het licht wilden verspreiden stapten in. Zij willen andere mensen een handvat bieden, het inzicht verbreden. Alles wordt transparant. Het gaat immers niet om de materie als men zijn laatste stukje loopt. Men wordt gevraagd kleiner dan klein te zijn, liefde te geven en verbinding te zoeken met het Hogere. Hulp mag men vragen, en die wordt u gegeven.
  De mensheid wordt immers klaargestoomd voor nieuwe projecten, een ander spiritueel bewustzijn. Allen naar een hoger plan. Vooraf zit men in een complete storm. Men wordt geteisterd door natuurrampen en het water stijgt. Ook krijgt men nog steeds te maken met vreemde ziektes en epidemieŰn. Daar helpt geen ach en wee tegen.
2014 zal een opeenstapeling hiervan worden.
De dominostenen zullen vallen.
 
De trein gaat verder...
 

De mensheid kijkt af en toe verschrikt op. Angst waart immers nog steeds rond. Loslaten door de dood is nog steeds een taboe. Allen willen onbekommerd leven en vooral geen verantwoording. Maar geestelijke waarheid en liefde zijn nog steeds het hoogste goed. Vele zaken er omheen zijn onecht en helpen u niet op uw levensweg.
 
  Materie geeft geen zekerheid meer. Politiek, macht, alles gaat wankelen. Alsof men in een wervelstorm is terechtgekomen.
Maar men is ingestapt met de beste bedoelingen. Om u te helpen op uw levensweg en u te laten leiden in liefde, uw ego niet te verrijken, uw broeder en zuster te helpen en ook een vol bord eten te gunnen, de communicatie te versterken en uw gevoel te openen.
 
De trein heeft geen rem...
 
 
 
Hij stopt daar waar uw geestelijke weg u in 2014 brengt of eindigt. Als u vertrouwen heeft, verdwijnt uw angst. Allen bent u immers op weg naar betere tijden. Een andere wereld om elkaar in liefde als mens te zien. Lever uw symbolische roeispanen maar in, al zijn de golven nog zo hoog. Laat u maar vervoeren in de wetenschap dat het pad in 2014 zwaar zal zijn, maar vertrouwen wint.
 
 

Een jaar vol uitersten.
En de engelen zijn altijd aanwezig en helpen u op uw weg.
Goede reis en een goed 2014 !
 

 

Skyletters op papier...

Klik op een van de boeken voor meer details. De delen zijn afzonderlijk of als set verkrijgbaar via de reguliere boekhandel of bij de webshop van de uitgeverij.
 

 

 

Actueel...
Nieuwe teksten worden doorlopend toegevoegd. In het onderstaande overzicht vindt u links naar de nieuwste aanvullingen.

Recent toegevoegd


Categorie___

Tekstlink  

Bewustwording 19.11.13

-

26.12.13

-

26.01.14
Oorlog & geweld  14.12.13
Oude wijsheid 19.11.13
Leven & dood 23.10.13

-

14.11.13
Nieuwe tijd 10.01.14
Persoonlijk 19.11.13

-

27.12.13

-

13.01.14
Vorige startpag -archief-

 

Suggesties..,
Opmerkingen..?
We zien ze graag via
het gastenboek,
of ons mailadres
Dank voor uw reactie.

   
Quick
links 
 

Naar de vorige pagina..

 

Naar de hoofdindex..

 

Naar de zoekpagina..

 

Schrijf of lees in het gastenboek..

 

Zet www.skyletters.net bij uw favorieten..

 

Naar de startpagina..

 

Achtergrondmuziek inschakelen..

 

Achtergrondmuziek uitschakelen..

 
   

 

 

 

Naar de bovenzijde van de pagina..

top


Eerdere startpagina's kunt u nog bekijken via het archief

 


++archief++      pagina gepubliceerd in januari 2014      ++archief++


 

 
 

Copyright ę 2002-2024

www.skyletters.net
all rights reserved

  Laatste update:
  26 jan 2014