Boeddha, het symbool voor de ontwikkelende mens..

 
 DHTML JavaScript Menu By Milonic ...berichten uit de sterren...
   

Planeet Aarde, het schoolplein van de ontwikkelende mens..

   
  Thema:
  Aarde en
haar bewoners

  Vorige pagina
 

Over dit thema

  Andere thema's
  Woordenlijst
  Rondleiding
   
  Kies een
  jaar/datum:
  __2002__
  __2003__
  __2004__
  __2005__
  __2006__
  __2008__
  __2009__
  __2010__
  09.09.10
   
  __2011__
  __2012__
  __2013__
  __2014__
  __2015__
  __2018__
  __2019__
  __2021__
  __2022__
  __2023__
  __2024__
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

 

Opgetekend: 9 september 2010

 
Overweging...
Een doordeweekse dag, af en toe een zonnetje achter de horizon. Is het u ook opgevallen dat wij steeds meer leven in uitersten? Wordt er iemand ziek of mankeert er iets, steeds vaker blijkt het ernstig met serieuze gevolgen. Natuurlijk kun je ook gewoon ziek zijn, maar de mens wordt snel angstig. Velen zijn ook eenzaam en worden met hun beperkingen en eenzaamheid alleen gelaten. Zo weinig tijd en compassie. In een sommige ziekenhuizen worden meer dan twintig borstkanker operaties per week uitgevoerd. Om nog maar te zwijgen van de andere soorten. Wat een verdriet, angst en leed. Vroeger had men even pech in zaken, even geen gelijkmatig inkomen. Nu laat men vele winkels langdurig voor wat ze zijn. Winkels die al heel lang bestaan ineens weg, denk aan de kleine groenteman, de kruidenier. De mens is voorzichtig, weet niet wat er nog komt. Waar blijft mijn spaargeld? Waar mijn pensioen? Meer werkeloosheid. Het hebben van een baan is tegenwoordig zo betrekkelijk. Trouw vele jaren bij een bedrijf, het kan zomaar het laatste zijn. Normen en waarden lijken vaak ook van elastiek. Onrust, zelfs binnen de regering: ruzie in uitersten. Niet eens meer over politiek, maar een complete godsdienststrijd wordt uitgevochten. Hoe kunnen wij dan verbroederen? Hoe stopt de onderliggende nijd en leren we elkaar respecteren? Komt dit alles wel goed? Vele mensen vragen het zich af.
 
Uit de sferen komt een antwoord...
 
De tijden waarin wij leefden zijn passé.
De materie vierde hoogtij. Tijd voor bezinning, tijd voor verandering. Ieder huisje krijgt zijn kruisje, in wezenlijke of materiële vorm.

Maar mensen, blijf gestand. Laat nooit uw peddels los. Altijd is er weer een overkant, ook al is hij op het netvlies niet te zien. Blijf gestand in geloof, hoop en liefde.

Vele rampen zullen zich nog voltrekken. Alles leidt naar een uiterste, maar ook naar een grotere wijsheid en bewustwording. Loop aan de hand van Hem die uw weg heeft uitgestippeld. Dan is een oplossing nabij.


   
Quick
links 
 

Naar de vorige pagina..

 

Naar de hoofdindex..

 

Naar de zoekpagina..

 

Schrijf of lees in het gastenboek..

 

Zet www.skyletters.net bij uw favorieten..

 

Naar de startpagina..

 

Achtergrondmuziek inschakelen..

 

Achtergrondmuziek uitschakelen..

 
   

 

 

 

Naar de bovenzijde van de pagina..

top
   
 
 

Copyright © 2002-2024

www.skyletters.net
all rights reserved