Boeddha, het symbool voor de ontwikkelende mens..

 
 DHTML JavaScript Menu By Milonic ...berichten uit de sterren...
   

Planeet Aarde, het schoolplein van de ontwikkelende mens..

   
  Thema:
  De Gidsen vertellen
   
  Vorige pagina
 

Over dit thema

  Andere thema's
  Woordenlijst
  Rondleiding
   
  Kies een
  jaar/datum:
  __2022__
  27.05.22
  04.06.22
  05.06.22
  26.06.22
  09.09.22
  27.09.22
  12.12.22
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 
Opgetekend: 5 juni 2022
 
  
Hoe komt het dat mensen zo verschillend reageren?

De gids:
Je bedoelt de intonatie van de stem, of de houding die iemand uitstraalt. Helaas zijn er maar weinig mensen begripvol, de goeden daarbuiten gelaten. Ze hebben vaak een kort lontje en zijn zeker niet empathisch.

Wat is empathisch?

De gids:
Empathie is liefdevol, met respect iemand bejegenen. Zonder onderscheid des persoons. Het siert de mens om allen te zien als je broeder of zuster. Allen geboren om hier hun les te voltooien. Dat kan niet iedereen.

Waarom zou je boven iemand willen staan?

De gids:
Dat maakt de mens groter, boven iemand staan en daarnaar handelen. Dat zorgt dat ze jouw eigen onzekerheid niet kunnen zien. Dat schept macht, alsof je beter bent dan alle anderen. Wat een foute gedachte, want wij zijn allen een en hetzelfde. Ongeacht wat je doet en hoe je in het leven staat.

Jammer dat mensen dat niet hebben begrepenů

De gids:
Blijf gewoon jezelf. Sta open voor je naaste. Trots en hoogmoed zijn uit de boze. Dat maakt van de mens een ander persoon. Er is niet voor niets het gezegde: Wie goed doet, goed ontmoet.

Als je zo boos bent, bouw je dan karma op?

De gids:
Karma is weer iets anders. Als je in het leven gaat moorden of een ander naar het leven staat, dan bouw je karma op. Vele levens heb je dan nodig om dit om te zetten. Maar sommige zielen hebben alleen maar moordneigingen uit wraak. Zulke zielen moeten geholpen worden om onschuldigen niet te verwonden.

Kun je met zo een zwaar karma wel overgaan?

De gids:
Ja dat kan, alleen ga je dan niet gelijk naar het Grote Licht. Men spreekt dan vaak van het voorgeborchte, een ruimte om te helen en tot bezinning te komen. Daar zitten al deze zielen bij elkaar. Ook diegenen die zelfmoord hebben gepleegd. Maar niet diegenen die dat uit wanhoop hebben gedaan, alleen uit ego´sme.

Kom je dan later wel in Het Licht?

De gids:
Ieder mens krijgt die kans. Vele gidsen begeleiden daarin. Men kan altijd boete doen. Dan wordt men in liefde opgehaald. Ook die mensen verdienen een kans, naar gelang ze dat gedaan hebben. Een massamoordenaar zal er bijvoorbeeld langer over doen.

Is het zo dat het bijvoorbeeld in een familielijn zit om te mishandelen?

De gids:
Ja dat komt erg vaak voor, dat wat ze zelf als kind ervaren hebben. Die lijn trekken ze door. Maar men heeft altijd een vrije wil. Ook in het leven kun je zulke slechte zaken omdraaien. Men heeft soms een klein hartje. In iedere moordenaar kan ook iets goeds zitten.

Dank u wel gids, het was weer waardevol.
   
Quick
links 
 

Naar de vorige pagina..

 

Naar de hoofdindex..

 

Naar de zoekpagina..

 

Schrijf of lees in het gastenboek..

 

Zet www.skyletters.net bij uw favorieten..

 

Naar de startpagina..

 

Achtergrondmuziek inschakelen..

 

Achtergrondmuziek uitschakelen..

 
   

 

 

 

Naar de bovenzijde van de pagina..

top
buitenaards buitenaardse alien aliens beschaving ruimte ruimtevaart ruimteschip ruimteschepen extraterrestrial et levensvorm space heelal zonnestelsel planeet planeten  
 
 

Copyright ę 2002-2023

www.skyletters.net
all rights reserved