Boeddha, het symbool voor de ontwikkelende mens..

 
 DHTML JavaScript Menu By Milonic ...berichten uit de sterren...
   

Planeet Aarde, het schoolplein van de ontwikkelende mens..

   
  Thema:
  Oude en Indiaanse
wijsheid,
   geneeswijzen

  Vorige pagina
 

Over dit thema

  Andere thema's
  Woordenlijst
  Rondleiding
   
  Kies een
  jaar/datum:
   
  __2002__
  __2004__
  26.07.04
   
  __2013__
   
   
   
   
   
   
  De Broeders
van Licht
   
  Indiaanse
Filosofie
   
  Oude wijsheid
startpagina
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 
Opgetekend: 26 juli 2004..

 
De oude indianen koesterden zich in de baan van de zon. De maan scheen van boven en voerde de totale wijsheid mee. Oude volken, oude wijsheden, een weg vol zuiverheid. Vele eeuwen verworven kennis die zij met zich mee voerden. Zij die al zo lange tijd terug op deze aarde vertoefden zijn teruggekomen om zich onder de mens te voegen. De oude wijsheid is de hedendaagse mens zo vreemd. Gezamenlijk willen zij een deel van hun kostbare erfenis op de aarde overbrengen.

Aardse mens zet u volledig open, wij willen uw geest verlichten. Kostbare raad, praktische adviezen in uw hart binnenbrengen. Voel in dat u niet alleen bent. Heb geen angst, wij willen alleen het goede. Grote beer, Grey Eagle komen spoedig in uw aardse rijk en zullen uw grote geest verlichten.
Ban uw ziekten uit, laat u niet een rad voor ogen draaien. De totale genezing is dichter bij dan de mens denkt. Grote Krijger komt u daarbij helpen.

Zet uw tipi op, voel in hoe het was in lang vervlogen dagen. Zorg dat u alles kan optekenen wat Grote Krijger u gaat dicteren. De kruiden, de balsem, het totale proces van genezen wijkt af van uw 'veraardste' normen. Grote wonderen zullen ontstaan als u het grote roer aan ons over durft te geven.

Aardse mens, trouwe reisgenoten uit oude stammen komen u eerdaags bezoeken. Zet uw tipi volledig voor hen open en zorg dat de geboden vredespijp in alle rust kan worden genuttigd. Wij vertellen u dat alle afgrijselijke ziekten en vele aardse rampen die de meest vreselijke ziekten opleveren door ons kunnen worden verholpen, als u als aardemens ons de kans wil geven.

De oude indianen willen zich verbinden met de hedendaagse mens. En de schrijfster van deze tekst zullen wij in totale serene rust onze zuivere waarheid schenken. De indianen uit lang vervlogen tijden schenken u hun totale wijsheid.

Dat de Zon uw pad mag verlichten.


 

   
Quick
links 
 

Naar de vorige pagina..

 

Naar de hoofdindex..

 

Naar de zoekpagina..

 

Schrijf of lees in het gastenboek..

 

Zet www.skyletters.net bij uw favorieten..

 

Naar de startpagina..

 

Achtergrondmuziek inschakelen..

 

Achtergrondmuziek uitschakelen..

 
   

 

 

 

Naar de bovenzijde van de pagina..

top
   
 
 

Copyright ę 2002-2024

www.skyletters.net
all rights reserved