Boeddha, het symbool voor de ontwikkelende mens..

 
 DHTML JavaScript Menu By Milonic ...berichten uit de sterren...
   

Planeet Aarde, het schoolplein van de ontwikkelende mens..

   
  Thema:
  Indiaanse
wijsheid,
         - filosofie
         - historie

  Vorige pagina
 

Over dit thema

  Andere thema's
  Woordenlijst
  Rondleiding
   
  Kies een
  jaar/datum:
   
  __2004__
  __2005__
  13.04.05
  31.07.05
  23.10.05
   
  __2006__
  __2007__
  __2014__
  __2015__
  __2016__
   
   
   
  De Broeders
van Licht
   
  Indiaanse
Geneeswijzen
   
  Oude wijsheid
startpagina
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 
Opgetekend: 31 juli 2005..

 
De oude indianen zouden hun gaven zo graag tonen. Zˇveel oude wijsheid hebben zij eeuwen bewaard. De westerse mens is totaal opgegaan in de materie en voelt niet meer de tekenen der aarde.

De hoge bergen, het stromende water. De levende energie die daar hangt wordt niet meer gevoeld. Het water leeft en stuurt boodschappen vooruit. De bergen zitten vol met innerlijke geheimen. De havik hangt er boven en maakt schreeuwende geluiden.
  De indianen die nu nog vertoeven in deze tijd, proberen hun leefwijze in stand te houden en vragen hulp aan de rode broeders in de sferen. De initiaties in die tijd verliepen volgens de natuur. De mens hield zich op in de bergen en dalen en ademde de zuivere energie, die verzameld werd. En de oude energie werd omgezet.

De westerse mens zwoegt door de materie. Alle gevoelens worden omgezet in geldelijk gewin. Men wordt pas opgeschrikt door ziekte en dood, de enige weg tot het inzicht. De indiaanse volken accepteerden alles wat op hun weg kwam; dood riep geen angst op. Het was tijd voor de eeuwige jachtvelden. Ziekte werd als een middel van groei gezien.

De oude volken roepen op tot samengaan. Laat de oude wijsheid en kennis zich vermengen. Zet u open en luister eens echt naar de zuivere geluiden van de natuur.
Betreedt in gedachten de trap van 't Andesgebergte. Laat u leiden door de groten van geest. De energie zal u overspoelen en kennis laten maken met dat wat u nog nooit heeft gevoeld.
Bundel uw krachten, twee volken herenigd. Het mondiale westen en de natuurlijke eenvoud. Leer elkaar te respecteren en leer de noodzakelijke tradities. Breng de oude wijsheid mee naar alle volken. Voedt u met de kruiden en middelen die de natuur u te bieden heeft. Neem elkaars hand, verbindt u en bid samen dat bloedbroeders elkaar altijd zullen steunen..
 

   
Quick
links 
 

Naar de vorige pagina..

 

Naar de hoofdindex..

 

Naar de zoekpagina..

 

Schrijf of lees in het gastenboek..

 

Zet www.skyletters.net bij uw favorieten..

 

Naar de startpagina..

 

Achtergrondmuziek inschakelen..

 

Achtergrondmuziek uitschakelen..

 
   

 

 

 

Naar de bovenzijde van de pagina..

top
   
 
 

Copyright ę 2002-2024

www.skyletters.net
all rights reserved