Boeddha, het symbool voor de ontwikkelende mens..

 
 DHTML JavaScript Menu By Milonic ...berichten uit de sterren...
   

Planeet Aarde, het schoolplein van de ontwikkelende mens..

   
  Thema:
  Leven & dood
  Vorige pagina
 

Over dit thema

  Andere thema's
  Woordenlijst
  Rondleiding
   
  Kies een jaar
  en datum:
   _-2002__
  __2004__
  __2005__
  __2006__
  __2007__
  __2008__
  __2009__
  31.01.09
  29.03.09
  29.04.09
  08.07.09
  09.07.09
  07.11.09
   
  __2010__
  __2011__
  __2012__
  __2013__
  __2014__
  __2015__
  __2016__
  __2017__
  __2018__
  __2019__
  __2020__
  __2021__
  __2022__
  __2023__
   
   
   
 
Opgetekend: 8 juli 2009..
 


Wat is het een kostbaar bezit om als mens te mogen invoelen. De avond dat de herdenking van Michael Jackson was gebeurde er iets. Het was geen koude en stijve bedoening. Nee, het was een mooi spiritueel feest voor zo velen. Het samen delen dat er een mooi mens terug naar huis mocht. Al die mensen zo eensgezind, zó vol van emoties. De energie die daar hing was zo voelbaar, zo intens. Samen delen, ondanks het verdriet.

Maar wat jammer dat de mensheid zo snel kan draaien. Hoe kort geleden nog viel men over Michael heen. Zijn vermeende misbruik en verkeerde manieren. Heel hard werd er afgerekend. En waar waren de bewijzen? Moet iemand eerst overlijden voor men de bewuste woorden uitspreekt?
Niemand is schuldig voor het tegendeel is bewezen. Wat was dat pijnlijk, zeker in het bijzijn van zijn mooie kinderen.

Hoe moet Michael zich hebben gevoeld, vóór zijn overlijden? Het moment dat hij dacht: 'het gaat niet goed, dít had ik niet mogen gebruiken..' De wetenschap dat het af ging lopen, het hing in de lucht..

Vermengd met het verdriet van velen die hun grootste idool zagen vertrekken. Maar wat een balsem op de wonden om op deze mooie manier een herdenking te mogen zien. En wetende dat een ziel nog lang met zijn oor op de aarde aanwezig was. Duidelijk dat hij voorop stond bij zijn eigen 'memorial', in ere hersteld. En al de mensen die door zo'n dienst bewust werden dat er méér is na deze aarde.
 
Dank je wel Michael Jackson, grote 'King der Pop'. Door jou zijn er vele ogen open gegaan. Jammer dat je een voorbeeldfunctie in moest nemen en er zelf lijfelijk niet meer bij kunt wezen. Wij danken jou hiervoor. Voor jouw diensten en giften op de aarde. Je was een voorbeeld voor de mensheid, en nog steeds.

Geestelijk gezien moest jouw overlijden misschien wel zo zijn. De tijden die gaan komen zijn beslist niet de aller gemakkelijkste.  Het mensdom word aangetast en pijn gedaan. En jij Michael met jouw zachte fijngevoelige geest kon dit misschien wel niet meer aan. Jouw 'Heal the World' zou wel eens heel moeilijk kunnen blijken te zijn. Nee kijk dan maar terug op wat je hebt mogen bereiken en vergeet 'What about Us'. Help daar maar in mee vanuit de spirituele kant.En ja, wij zullen nog wel van je horen. Zo'n grote geest gaat nooit teloor. Vanaf jouw Moonraker kijken wij naar jou uit.

Dank je wel groot mens..!
   
Quick
links 
 

Naar de vorige pagina..

 

Naar de hoofdindex..

 

Naar de zoekpagina..

 

Schrijf of lees in het gastenboek..

 

Zet www.skyletters.net bij uw favorieten..

 

Naar de startpagina..

 

Achtergrondmuziek inschakelen..

 

Achtergrondmuziek uitschakelen..

 
   

 

 

 

Naar de bovenzijde van de pagina..

top
rouw rouwen rouwtekst rouwteksten rouwverwerking dood sterven overlijden overgaan over gaan overgang  
 
 

Copyright © 2002-2024

www.skyletters.net
all rights reserved