Boeddha, het symbool voor de ontwikkelende mens..

 
 DHTML JavaScript Menu By Milonic ...berichten uit de sterren...
   

Planeet Aarde, het schoolplein van de ontwikkelende mens..

   
  Thema:
  De nieuwe tijd
  Vorige pagina
 

Over dit thema

  Andere thema's
  Woordenlijst
  Rondleiding
   
  Kies een
  jaar/datum:
  _-2003__
  27.12.02
  02.01.03
  19.05.03
  02.09.03
   
  __2004__
  __2005__
  __2006__
  __2007__
  __2008__
  __2009__
  __2010__
  __2012__
  __2013__
  __2014__
  __2015__
  __2016__
  __2021__
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 
Opgetekend: 29 januari 2003...

 
Een driehoek van zilver hangt boven de aarde. Het verspreidt een pulserend licht.
Terwijl de mensheid slaapt, nadert het steeds dichter de aarde.

Van verre zijn zij gekomen. Van verre stelsels, om de aarde op een cruciaal punt volledig te kunnen observeren. Heel sterk zijn zij er van bewust, dat ze de aardse mens angst inboezemen. Maar emotieloos als ze zijn, weten ze dat er geen andere keus bestaat. De aarde is ge´ntegreerd en verbonden met vele stelsels waar men geen notie van heeft maar die wel degelijk een onderdeel zijn van het grote geheel.

Vele eeuwen heeft men de mensheid geobserveerd. De kennis die zij uitdragen, zou een verrijking zijn voor het mensdom. Hun kennis voor het milieu en ecologisch, zouden zij zo graag uitdragen. Daartegen staat van de kant van de ĺwezensĺ, zoals de mensheid ze zo graag betitelt, de behoefte om de emotie, waar de aardse mens zo rijk aan is, ook te integreren.
De donkere aardse energie weet hen te voeden. Maar de 'lichtenergie' intrigeert hen omdat het de mens verzacht. De pijnen en emoties van de mensheid staan niet in hun vocabulaire. Als pure rationele wezens reizen ze in het heelal. De aarde, dat minuscule stukje, zien ze als een experiment. Wezens met gevoel, emoties, is voor hen een schemergebied.

"Aardse mens, mogen wij uit ons schemergebied treden om uw kennis te vergroten en als tegenprestatie inzicht in uw wezen? Misschien dat er dan een wetenschappelijke verrijking kan plaatsvinden en wordt er licht geschenen op de voor de mensheid onbekende beschavingen.
Binnen geruime tijd vindt er een 'invasie' plaats. De aarde wordt klaargestoomd om in goede harmonie en zonder angst bepaalde zaken te regelen. Wij komen van onbekende gebieden om u de boodschap te brengen van een vooruitgang in uw denkpatroon. Uit schemergebieden willen wij u bewust maken van de uitgestrekte kosmos. Gebieden waarvan u het bestaan nooit heeft kunnen bevatten, maar die allen een zijn van een grote schepping. Wij vragen u bewoners van uw planeet of u uit eigen vrije wil samen wil werken in dit nieuwe experiment. Velen zijn al onder u ge´ntegreerd. Hun kennis zal u verbazen. Het leidt u naar vele nieuwe mogelijkheden."

 

 


 

 

 

 

 

 

 


 

  

   
Quick
links 
 

Naar de vorige pagina..

 

Naar de hoofdindex..

 

Naar de zoekpagina..

 

Schrijf of lees in het gastenboek..

 

Zet www.skyletters.net bij uw favorieten..

 

Naar de startpagina..

 

Achtergrondmuziek inschakelen..

 

Achtergrondmuziek uitschakelen..

 
   

 

 

 

Naar de bovenzijde van de pagina..

top
buitenaards buitenaardse alien aliens beschaving ruimtevaart ruimteschip ruimteschepen extraterrestrial  
 
 

Copyright ę 2002-2024

www.skyletters.net
all rights reserved