Boeddha, het symbool voor de ontwikkelende mens..

 
 DHTML JavaScript Menu By Milonic ...berichten uit de sterren...
   

Planeet Aarde, het schoolplein van de ontwikkelende mens..

   
  Thema:
  Levensverhalen
  Vorige pagina
 

Over dit thema

  Andere thema's
  Woordenlijst
  Rondleiding
   
  Kies een jaar
  en datum:
  __2021__
  26.06.21
  06.07.21
  15.07.21
  05.08.21
  11.09.21
  02.10.21
  26.10.21
  10.11.21
  13.11.21
  18.11.21
  30.11.21
  29.12.21
   
  __2022__
  __2023__
  __2024__
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 
Opgetekend: 18 november 2021
 
 
In de nacht zag ik een beeld van ItaliŰ, een beeld van een vrouw.
Ook hier speelde zich een tragedie af.

 
Ik wil graag mijn verhaal vertellen.
Ik woonde in ItaliŰ, een prachtig land. Het land met een rijke cultuur. Vele druiventrossen, altijd een zonnig klimaat.
 
Mijn man had ik daar leren kennen. Wij waren samen erg gelukkig. Samen slenterden wij graag over de boulevard en aten er heerlijke pasta.
Wij hadden een klein huis vlak bij de kust. Als wij opstonden hoorden wij de zee al ruisen. Onze vreugde was compleet toen ik zwanger bleek te zijn. Wat verheugden wij ons op onze kleine bambini. Meisje of jongetje, het maakte niets uit. Het liefste dat het gezond zou zijn.
 
De zwangerschap verliep goed in het begin En op de dag dat ze een echo maakten vertelden ze ons dat er twee kindjes zouden komen. Paniek alom, ons huisje was zo klein, maar een stukje aanbouwen kon altijd. Het was op te lossen. Wij waren alleen maar blij en keken er naar uit.
 
Tijdens de zwangerschap voelde ik mij niet zo goed. Veel buikpijn. Maar ik dacht ach, dat zou er wel bijhoren. Toch maar even melden bij de arts.
Wat er toen gebeurde, paniek, ik moest gelijk onder een MRI-scan. Daar zagen ze zoĺn groot kankergezwel in de buik met al vele uitzaaiingen. Ik huilde zo erg toen ze ons vertelden dat ze de zwangerschap moesten afbreken. Twee kindjes die nooit geboren zouden worden. Geen re´ncarnatie, alleen even in de baarmoeder vertoeven.
 
Met mij zelf ging het ook niet zo goed.
De artsen stelden chemo behandeling voor en eventueel ook nog bestraling. Wat er toen gebeurde, mijn lichaam wilde niet meer. Ik wilde naar mijn kindjes toe.
Steeds zakte ik weg in een soort bewusteloosheid. Mijn man was radeloos. Red mijn vrouw aub, smeekte hij. Neem haar ook niet van mij weg... Maar in de nacht gleed ik rustig weg. Mijn lichaam was te ziek. En mijn tijd zat er op.
Eerst mijn kindjes die opgehaald waren door hele lieve engelen. En ik werd meegenomen door mijn gids. Allen in het witte licht. Mijn man moest ons allen afstaan en kreeg de grootste les van zijn leven. Zoveel verdriet had hij nog nooit gevoeld.
 
Ik leef nu aan Gene Zijde. Ben blij dat ik door mag leven in een voortbestaan, samen met mijn kindjes. Ik huil om mijn man die ontroostbaar is. Het huis, de zee, de blauwe lucht, niets kan hem meer bekoren. Ik vraag de gidsen of ze hem willen beschermen om geen domme dingen te doen. Ik hoop dat hij zo verstandig is en niet uit het leven stapt. Hoe erg het ook is, laat hem zijn levensles afmaken.
 
Ik kus je tranen weg, ik hou van je.
Tot in lengten van dagen...
   
Quick
links 
 

Naar de vorige pagina..

 

Naar de hoofdindex..

 

Naar de zoekpagina..

 

Schrijf of lees in het gastenboek..

 

Zet www.skyletters.net bij uw favorieten..

 

Naar de startpagina..

 

Achtergrondmuziek inschakelen..

 

Achtergrondmuziek uitschakelen..

 
   

 

 

 

Naar de bovenzijde van de pagina..

top
   
 
 

Copyright ę 2002-2024

www.skyletters.net
all rights reserved