Boeddha, het symbool voor de ontwikkelende mens..

 
 DHTML JavaScript Menu By Milonic ...berichten uit de sterren...
   

Planeet Aarde, het schoolplein van de ontwikkelende mens..

   
  Thema:
  Levensverhalen
  Vorige pagina
 

Over dit thema

  Andere thema's
  Woordenlijst
  Rondleiding
   
  Kies een jaar
  en datum:
  __2021__
  __2022__
  06.01.22 
  27.01.22
  03.02.22
  15.02.22
  16.02.22
  07.03.22
  12.03.22
  12.03.22-2
  13.03.22 
  14.03.22
  04.04.22
  05.04.22
  27.04.22
  28.06.22
  19.07.22
  03.08.22
  16.08.22 
  09.09.22
  11.10.22
  13.10.22
  25.10.22
  07.11.22
   
  __2023__
  __2024__
   
   
   
   
   
 
Opgetekend: 7 maart 2022

Drank en drugs ru´neerde mijn leven met de dood tot gevolg.
Hier mijn trieste verhaal...


 
Als kind zijn de voelde ik mij een prinsesje.
De ouders die mij opgevoed hadden waren zulke lieve mensen. Ik kreeg alles wat mijn hartje begeerde. Ik was echt hun liefste meisje, zo voelde dat.
Op school was ik vaak het middelpunt. Veel vriendinnetjes die graag met mij speelden. Mijn ouders waren erg goed voor mij. En in gedachten bezocht ik mooie en inspirerende landen. Kortom mijn jeugd was top.

Natuurlijk zag ik toen ik groter werd dat de jongens naar mij keken. Ik voelde mij daardoor mooi en zeer geliefd. Maar veel tijd had ik hier niet voor. Mijn grootste wens was immers om model te worden. Zo beroemd dat er vele deuren voor mij open zouden gaan. Het was wel een hard leven. Ik moest zien mijn mooie figuurtje te behouden. Een leven vol ontberingen en laxeermiddelen. Alleen maar om niet dikker te worden. Alles draaide daarom.
Het was ook een eenzaam leven. Mijn ouders zag ik niet zo veel meer.

Ik reisde langs alle grote steden en stond dan op de catwalk. Ik had veel succes. Wie had dat kunnen denken, dat eenvoudige meisje uit Holland.
Op een bepaalde dag kwam ik een man tegen. Hij was zeer autoritair en had donkere ogen. Ik was op slag onder de indruk en verliefd. Hij reisde met mij mee over de wereld en wij bezochten vele feesten. Mijn aanzien groeide.
EÚn ding was niet prettig aan hem, hij gebruikte drugs. Zelf stond ik daar niet voor open. Maar door de druk van het modellenleven begon ik het te proberen. Een lijntje, LSD, Coke, het werd steeds meer. Tot op de dag dat wij na een party een bezoek brachten aan mensen in een luxe appartement. Daar werd pas echt gebruikt...

Ik voelde mij gevleid omdat ze mij zo mooi vonden. Ook hadden ze een vrije seksuele opvatting, zal ik niet over uitweiden. Eigenlijk weet ik niet zoveel meer van die avond. Alleen dat de man die bij mij was al heel snel was weggegaan. Dat ze mij gedrogeerd hadden dat kon niet anders. Drank, drugs, alles door elkaar. Wij waren allen in een roes. Ik had het koud want ik miste mijn kleren. Zij zaten steeds aan mij. Heel vaag herinner ik mij nog dat wij buiten stonden op de balustrade. Er waren woorden, ik had iets niet goed gevonden of zo. Het ging er ruw aan toe. Ongeluk of niet, ik ben over de rand geduwd. Doodgevallen op een betonnen vloer.

Versuft door het Witte Licht werd ik meegenomen door een gids naar Gene Zijde. Nu kijk ik terug.
Wat was ik na´ef. Ja ik werd geduwd, met de dood als gevolg. Maar de juiste feiten zullen ze wel nooit kunnen achterhalen. Ik was zo jong en mijn leven hield al op.

Wat mij bezighoudt is het verlies voor mijn ouders. Dat hadden zij niet verdiend. En ik zou alle jonge meisjes willen zeggen: Blijf weg van overmatige drank en zeker drugs. Dat is niet stoer, dat is dodelijk. Als je in zoĺn schijnwereld terecht komt wees dan voorzichtig. Het is niet verkeerd om op jezelf te passen als je nog wat langer wilt leven. Voor mij zit het erop. Ik heb in mijn leven niet kunnen bereiken wat ik nastreefde. Vol weemoed kijk ik naar de aarde...
   
Quick
links 
 

Naar de vorige pagina..

 

Naar de hoofdindex..

 

Naar de zoekpagina..

 

Schrijf of lees in het gastenboek..

 

Zet www.skyletters.net bij uw favorieten..

 

Naar de startpagina..

 

Achtergrondmuziek inschakelen..

 

Achtergrondmuziek uitschakelen..

 
   

 

 

 

Naar de bovenzijde van de pagina..

top
   
 
 

Copyright ę 2002-2024

www.skyletters.net
all rights reserved