Boeddha, het symbool voor de ontwikkelende mens..

 
 DHTML JavaScript Menu By Milonic ...berichten uit de sterren...
   

Planeet Aarde, het schoolplein van de ontwikkelende mens..

   
  Thema:
  Levensverhalen
  Vorige pagina
 

Over dit thema

  Andere thema's
  Woordenlijst
  Rondleiding
   
  Kies een jaar
  en datum:
  __2021__
  __2022__
  __2023__
  __2024__
  04.01.24
  13.01.24
  26.01.24
  29.02.24
  31.03.24
  04.06.24
  09.06.24
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 
Opgetekend: 26 januari 2024


 
Dit valt niet te winnen.
Hier is geen kruid tegenop gewassen.
 
 
Daar lag ik dan, aan het infuus in het Anthony van Leeuwenhoek ziekenhuis. De druppeltjes vielen van mijn hoofd. De angst had bezit van mij genomen.
Ik keek naar de vrouw die naast mij zat. Ze had iets weg van mijn moeder die helaas overleden was. Ze glimlachte zo lief en veegde mijn tranen weg. Wat kun je nog zeggen tegen zo’n lief persoon die wist dat ik deze strijd niet kon winnen? Dat ze op mijn moeder leek, die ik binnenkort weer ging zien…
 
De ziekte met de -K-, ongeneeslijk.
Als ik rondkeek op zaal zag ik allemaal personen die opgegeven waren. Hoe lang zouden wij allen nog leven? Ik verlangde naar de dood, ondanks dat ik er ook bang voor was. Zou ik het door alle morfine die ze mij toedienden niet meer voelen? Ik durfde het aan de dame naast het bed niet te vragen. Ik voelde dat ik het alleen moest doen. Je komt alleen en gaat alleen weg.
 
Dit is mijn verhaal, hoe ik tot een einde van mijn leven kwam. Een leven wat trouwens altijd goed voor mij was. Daar lag ik dan, wachtend op het Allerhoogste. Ik had daar vaak over nagedacht. Ik hoopte dat er werkelijk iets zou bestaan tussen hemel en aarde. En na mijn overgang naar Gene Zijde weet ik dit zeker. Als ik niet zo bang was geweest had ik daar meer op kunnen vertrouwen. Ik wil ook nu graag doorgeven: Ze halen je op in liefde, wees maar niet bang. En je mag doorleven aan Gene Zijde. Ik wist het niet zeker, maar dood is géén einde.
 
Mijn aardse leven hield op. Ik kon het niet winnen van al die pijnen. Voor ieder mens is er een begin en een einde. Ik wilde graag dat dit opgeschreven werd om te vertellen: Hou je vertrouwen en geloof. Je hoeft het allemaal niet alleen te doen. Nu mag ik uitrusten en kijk met dankbaarheid terug op mijn leven. En ik wil de mensen bedanken die voor mij gezorgd hebben…
   
Quick
links 
 

Naar de vorige pagina..

 

Naar de hoofdindex..

 

Naar de zoekpagina..

 

Schrijf of lees in het gastenboek..

 

Zet www.skyletters.net bij uw favorieten..

 

Naar de startpagina..

 

Achtergrondmuziek inschakelen..

 

Achtergrondmuziek uitschakelen..

 
   

 

 

 

Naar de bovenzijde van de pagina..

top
   
 
 

Copyright © 2002-2024

www.skyletters.net
all rights reserved