Boeddha, het symbool voor de ontwikkelende mens..

 
 DHTML JavaScript Menu By Milonic ...berichten uit de sterren...
   

Planeet Aarde, het schoolplein van de ontwikkelende mens..

   
  Verwante
     pagina's
Vorige pagina
Films: index
Boektips
Er zijn veel boeken in omloop binnen het spirituele segment. Een groot deel daarvan is helaas niet erg bekend terwijl toch velen zeer de moeite waard zijn om gelezen te worden. Vaak zijn deze boeken uit kostenoverweging in eigen beheer uitgegeven, waardoor brede publiciteit en een goed verspreidingsnetwerk ontbreekt. In deze sectie van de Skyletters website willen we aandacht geven aan nieuwe en bestaande boeken, ongeacht de wijze van productie of verspreiding, die een duidelijk raakvlak hebben met de inhoud van de Skyletters website. Het zou immers jammer zijn als mooi en inspirerend werk verstopt zou blijven in onbekendheid.

Vooruitlopend op meer inhoud in deze sectie is alvast voorzien in een wijzigbare alfabetische sortering van de opgenomen boeken. Door te klikken op de onderstaande sorteerkeuzemogelijkheden: 'Boektitel', 'Auteur' of 'Toegevoegd' kan de sortering van de boekenindex gewijzigd worden. In de kolom 'Beschikbaar' kunt u klikken op de soort vermelding om de betreffende pagina te openen. Via de zoekpagina kunt u (ook inhoudelijk) proberen te vinden wat u zoekt.

Een nieuw item in de boekenindex wordt altijd eerst vermeld met het bijbehorende 'Persbericht'. In een later stadium kan dit veranderen in een Impressie. Het boek moet immers eerst gelezen worden.

 
Recensies
Het is mogelijk om bij de redactie een boek aan te bieden voor opname in deze rubriek. Bedenk vooraf of uw boek een duidelijke spirituele lading heeft die past binnen de Skyletters website. U kunt een recensie-exemplaar met persbericht en eventueel aanvullende informatie naar de redactie sturen.
 
Voorbehoud
De redactie behoud zich het recht voor om ingezonden boeken niet op te nemen als er twijfel bestaat over de strekking of het effect van de inhoud. Daar zal in ieder geval sprake van zijn indien de tekst onnodig grof of kwetsend is ten opzichte van een of meerdere bevolkingsgroep(en), geloofsovertuiging(en), levenshouding(en) of ten aanzien van specifieke persoonlijke kenmerken. Ingezonden werken worden niet geretourneerd.
   
Quick
links 
 

Naar de vorige pagina..

 

Naar de hoofdindex..

 

Naar de zoekpagina..

 

Schrijf of lees in het gastenboek..

 

Zet www.skyletters.net bij uw favorieten..

 

Naar de startpagina..

 

Achtergrondmuziek inschakelen..

 

Achtergrondmuziek uitschakelen..

 
   

 

 

 

Naar de bovenzijde van de pagina..

top
   
 
 

Copyright ę 2002-2024

www.skyletters.net
all rights reserved