Boeddha, het symbool voor de ontwikkelende mens..

 
 DHTML JavaScript Menu By Milonic ...berichten uit de sterren...
   

Planeet Aarde, het schoolplein van de ontwikkelende mens..

   
  Verwante
     pagina's
Vorige pagina
Boeken: index
Filmtips
Naast een groot aantal mooie boeken zijn er ook veel films in omloop binnen het spirituele segment. In deze sectie van de Skyletters website willen we aandacht geven aan nieuwe en bestaande films met een spiritueel thema of raakvlak. 'One picture says a thousand words' is een bekend gezegde. Bij films met een spirituele achtergrond is het soms maar één bepaald beeld dat nog lang blijft nawerken of één bepaalde scène die aanzet tot nieuwe gedachten of op een andere manier inspireert. In ieder geval hebben deze films iets te vertellen, een boodschap zo u wilt. En juist dát maakt deze films waardevol. Daar waar wij een impressie vermeld hebben is het niet onze bedoeling om een recensie te maken. Het gaat ons immers niet om filmtechnische of artistieke aspecten maar om de 'boodschap'.
 
Vooruitlopend op meer inhoud in deze sectie is alvast voorzien in een wijzigbare alfabetische sortering van de opgenomen films. Door te klikken op de onderstaande sorteerkeuzemogelijkheden: 'Filmtitel', 'Acteur' of 'Toegevoegd' kan de sortering van de filmindex gewijzigd worden. In de kolom 'Beschikbaar' kunt u klikken op de soort vermelding om de betreffende pagina te openen. Via de zoekpagina kunt u (ook inhoudelijk) proberen te vinden wat u zoekt.

Een nieuw item in de filmindex wordt altijd eerst vermeld met het bijbehorende 'Persbericht'. In een later stadium kan dit veranderen in een Recensie.

 
   
Quick
links 
 

Naar de vorige pagina..

 

Naar de hoofdindex..

 

Naar de zoekpagina..

 

Schrijf of lees in het gastenboek..

 

Zet www.skyletters.net bij uw favorieten..

 

Naar de startpagina..

 

Achtergrondmuziek inschakelen..

 

Achtergrondmuziek uitschakelen..

 
   

 

 

 

Naar de bovenzijde van de pagina..

top
   
 
 

Copyright © 2002-2024

www.skyletters.net
all rights reserved