Boeddha, het symbool voor de ontwikkelende mens..

 
 DHTML JavaScript Menu By Milonic ...berichten uit de sterren...
   

Planeet Aarde, het schoolplein van de ontwikkelende mens..

   
  Verwante
     pagina's
Vorige pagina
Introductie
Navigatietips
Contact
Rondleiding door het Skyletters web..
Speciaal voor de bezoekers die voor het eerst hier zijn hebben we een korte 'webtour' samengesteld. Hiermee kunt u in korte tijd een aardig idee krijgen van de inhoud van de Skyletters website zonder eerst honderden pagina's te hoeven bekijken. Natuurlijk blijft het slechts een impressie en als u bepaalde thema's wat dieper wilt onderzoeken dan kunt u gebruik maken van het standaardmenu wat hierboven 'hangt' en/of van de zoekpagina. Hoe u ook navigeert, wij hopen dat uw zoektocht ook 'antwoorden' oplevert of tenminste nieuwe ideeën!

Hoe werkt het..?
Op dit moment heeft u de rondleiding al ingeschakeld. Dat kunt u herkennen aan het extra navigatiemenu wat zich helemaal bovenaan de pagina bevindt. De navigatielinks hebben de volgende functies:
 
[Volgende >]
 
Hiermee kunt u stap voor stap en in uw eigen tempo door de serie voorbeeldpagina's gaan. Nadat u éénmaal op deze link geklikt heeft kunt u ook via de [Enter] toets van uw keyboard verder stappen..
[< Vorige]
 
Is bestemd om desgewenst ook te kunnen terugbladeren.
[Start]
 
Hiermee kunt u naar het begin van de tour springen, deze pagina dus.
[Einde]
 
Indien u hierop klikt dan wordt de rondleiding beëindigd en keert u terug naar de website.
[]
 
Hiermee is het mogelijk om passende achtergrondmuziek in te schakelen. Uw computer dient hiervoor wel over de juiste uitrusting te beschikken (gewoon proberen!).

U hoeft tijdens deze tour uitsluitend van het navigatiemenu boven de dunne blauwe lijn gebruik te maken. Het is niet nodig om op de getoonde pagina's ergens op te klikken. Maar het mag wel...

Tussentijdse uitstapjes..

U komt tijdens de tour vele links naar andere pagina's tegen. Ook het normale webmenu geeft veel extra mogelijkheden. Deze 'alternatieve routes' kunt u gerust uitproberen zonder dat u de gestarte rondleiding in de war stuurt; het systeem 'onthoudt' waar u van de route bent afgeweken en hervat vanaf dat punt weer zodra u op de link [Volgende >] of op de [Enter] toets van uw keyboard klikt. U hoeft dus niet eerst 'terug te bladeren' om weer op het juiste punt te komen. Het kan ook gebeuren dat u gaandeweg zelf uw route liever wilt gaan bepalen. In dat geval adviseren wij u om de tour via de link [Einde] te beëindigen. Dat komt de reactiesnelheid van uw browser ten goede.

Wij wensen u veel genoegen bij de rondleiding en zijn blij met uw eventuele opmerkingen.
 

   
Quick
links 
 

Naar de vorige pagina..

 

Naar de hoofdindex..

 

Naar de zoekpagina..

 

Schrijf of lees in het gastenboek..

 

Zet www.skyletters.net bij uw favorieten..

 

Naar de startpagina..

 

Achtergrondmuziek inschakelen..

 

Achtergrondmuziek uitschakelen..

 
   

 

 

 

Naar de bovenzijde van de pagina..

top
   
 
 

Copyright © 2002-2024

www.skyletters.net
all rights reserved